Infraröd bastu SAWO 1009 IR Ceder för 1 person 0,98 x 0,88 x 2,0 m
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

hoover boards

Tips

−10%

Infraröd bastu SAWO 1009 IR Ceder för 1 person 0,98 x 0,88 x 2,0 m

43 459,00 kr 48 279,00 kr −10%
Inkl. moms

Betala med Klarna

In-Store Advertising

 

Klarna Checkout (betala tryggt efter du fått din beställning) Present vid Swish-betalning!

 

Skickas inom 24/48 timmar (alltid spårbar frakt)

 

Ångerrätt (14 dagars ångerrätt efter du mottagit paketet)

Beskrivning

SAWO:s infraröda standardbastur finns i två storlekar, antingen för en person eller för två personer. De infraröda panelerna värmer inte upp rummet lika mycket som traditionell bastu gör, så majoriteten av den värme som produceras värmer upp kroppen.

Basturummen kan placeras i vilket rum som helst och kräver ingen rördragning, det är bara att koppla in och börja den underbara och saliga infraröda bastuupplevelsen. Rummet är tillverkat av cederträ, som inte blir för varmt att vidröra. Eftersom cederträ är mycket motståndskraftigt mot mögel och svamp är det lätt att hålla rent och sanerat, och det har också sin egen distinkta doft.

 • Stabila vägg- och takpaneler i 17 mm massivt cederträ
 • Styrenhet för infraröd bastu: temperatur, behandlingstid, belysning och fläkt
 • Sessionens längd: 1 - 99min
 • Fiberbelagda paneler för långt infrarött ljus (170 W)
 • RGB LED-ljus (10W) med integrerad Bluetooth-högtalare (3W)
 • Förinstallerad frånluftsfläkt (18W)
 • Justerbara markben för nivellering av rummet
 • 230V 1/N plug-and-play-installation
 • Förpackning: Trälåda

AnvändarmanualInfraröda produkter har visat sig ha flera hälsofördelar, både fysiskt och psykiskt. Den infraröda bastuupplevelsen skiljer sig från den finska bastuupplevelsen, men de har båda några liknande hälsoeffekter.

SAWO:s infraröda produkter använder fjärr-infrarött, som har den längsta våglängden och tränger djupare in i kroppen än de kortare infraröda strålarna. Fjärrinfrarött värmer musklerna och kroppen inifrån och ut, vilket gör bastuupplevelsen mycket annorlunda än en traditionell, finsk bastu, som värmer utifrån och in. Detta resulterar vanligtvis i mycket intensiv svettning, vilket rengör huden mycket effektivt, förbättrar återhämtningen av musklerna och påskyndar blodcirkulationen.

Luften i en infraröd bastu är lägre än i en traditionell bastu, från 35-45°C till 55-65°C, eftersom panelerna inte värmer luften lika mycket som de värmer kroppen. Den infraröda bastun är redo direkt efter påslagning, så ingen uppvärmningstid. För att kroppen ska börja svettas tar det några minuter att sitta i basturummet, vilket användaren kan ägna åt att lugna ner sig och slappna av, t.ex. genom att läsa eller lyssna på musik.

Panelerna kan också installeras i en befintlig bastu, både elektrisk och vedeldad. På så sätt kan bastuupplevelsen få en ny dimension eftersom antingen den ena eller båda kan användas samtidigt!

Datablad

IR-1009MS-D
100 artiklar

Frakt & Returer

Returpolicy

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Före retur eller byte ska du alltid göra en anmälan online hos oss. Det gör du genom att logga in på ditt konto, eller skapa ett konto genom att använda samma e-post som du använt på din beställning. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel såsom sängar gäller inte ångerrätten. Kan bli avdrag om produkten inte är i nyskick, embalage saknas.  Löses inte paketet ut enligt föreskriven tid tar vi ut en avgift av 149 kr.

Om du behöver returnera ett objekt, logga bara in på ditt konto, se ordningen med länken "Min orderhistorik" under Mitt konto och klicka på knappen "Returnera produkt(er)". Har du handlat utan att skapa konto, kan du skapa ett konto genom att använda samma e-post som du gjort på beställningen. Då kommer du se orderhistoriken. Efter du skickat varan meddelar vi dig via e-post om återbetalning så snart vi mottagit och hanterat den returnerade produkten.

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som  paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. Läs mer om ångerrätt under Köpvillkoren. Skicka alla returer som Paket (Kunden betalar frakten)  till: HemGrossisten, Linköpingsgatan 38, 596 34 Skänninge

Frakt & Leverans

Din försändelse skickas normalt inom 24/48 timmar efter beställning under vardagar. Leveranstiden för frakt är normalt 3-7 dagar efter skickad försändelse. Din försändelse leverans sker vanligtvis med Postnord, UPS, DHL, GLS,  Schenker eller TNT. Du får avisering och hämtar sedan hos ditt lokala ombud. Du behöver inte vänta på aviseringen om du följer din frakt via den spårningslänk vi skickar dig. När försändelsen anländer hos ombudet tar du med det fraktnummer du fått från oss och anger det för att hämta försändelsen. 

 • Frakten inkluderar alla kostnader och är fullt försäkrad.
 • Eventuella skador på försändelsen måste anmälas till oss inom 24 timmar efter leverans.
 • Kostnaden ser du i kassan efter du angivit leveransadress.
 • Paketen som skickas från oss är rätt dimensionerade och dina artiklar är väl skyddade. 
 • Fullständiga köpvillkor hittar du här.