Bästsäljare

Pull up Stången. InnovaGoods.
1 829,00 kr
2 029,00 kr -10%
(inkl. moms)
Kom i form med den nya pull up-stången med träningsguide InnovaGoods Sport Fitness! Perfekt för ett komplett träningspass med flera övningsmöjligheter: armhävningar, situps, etc. Med den kompletta och praktiska träningsguiden som medföljer kan du skapa effektiva rutiner för att komma i form, bygga och stärka muskler. Utmärkt för att träna ryggens övre och mellersta delar, axlar, biceps, triceps, magmuskler 
ELCYKEL DAM, 26 tum, 36V LITIUMB.
10 109,00 kr
11 229,00 kr -10%
(inkl. moms)
Det finns inte tillräckligt med produkter i lager
Levereras i augusti Modern elcykel i damutförande med klassiska linjer. Kraftfullt löstagbart litiumbatteri. Med denna elcykel cyklar man med stil och lätthet. Underbart ergonomisk att cykla med. Kraftfull 250 W borstlös elmotor ger en toppfart på 25 km/h. Med våra elcyklar är det bekvämt, miljövänligt och ger motion!
Silverlit Bumper Drone Mini
509,00 kr
559,00 kr -10%
(inkl. moms)
Silverlit Mini Bumper Drone är med sin lilla och kompakta design, som är täckt med ultramjuka  och styrs med den medföljande fjärrkontrollen. Perfekt underhållning för barn och vuxna. "bump & bounce" kläder i en fin gul färg, som bland annat skyddar drönaren från slag och stötar.  En perfekt drönare för nybörjare eller barn över åtta år. Mini-drönaren är också utrustad med fyra propellrar och styrs med den medföljande fjärrkontrollen. Perfekt underhållning för barn och vuxna.