Pool och Spa

Spa och pooler på hemgrossisten.se

Att ha ett eget spa eller en egen pool är en dröm för många. Det ger möjlighet att njuta av avkopplande och roliga stunder i hemmet, oavsett årstid. På hemgrossisten.se hittar du ett brett sortiment av spa och pooler som passar alla behov och budgetar. Här är några av fördelarna med att skaffa ett spa eller en pool från hemgrossisten.se:

  • Kvalitet och service. Hemgrossisten.se är en av Sveriges ledande leverantörer av spa och pooler. De har lång erfarenhet och kunskap inom branschen och erbjuder produkter av hög kvalitet från välkända varumärken. De har också ett professionellt team som hjälper dig med installation, underhåll och support. Du kan alltid lita på att du får den bästa servicen från hemgrossisten.se.

  • Prisvärt och enkelt. Hemgrossisten.se har konkurrenskraftiga priser och erbjuder ofta kampanjer och rabatter på sina produkter. Du kan också välja att delbetala ditt köp med Klarna, vilket gör det enklare att investera i ett spa eller en pool. Dessutom har hemgrossisten.se en smidig och snabb leverans, så att du kan få ditt spa eller din pool hem till dig inom kort tid.

  • Variation och anpassning. Hemgrossisten.se har ett stort utbud av spa och pooler i olika storlekar, former, färger och funktioner. Du kan välja mellan spabad, swimspa, uppblåsbara pooler, stålväggspooler, träpooler och mycket mer. Du kan också anpassa ditt spa eller din pool med tillbehör som belysning, massage, värme, filter, lock, trappor och annat. Du kan skapa ditt eget drömspa eller drömpool med hemgrossisten.se.

Om du är intresserad av att köpa ett spa eller en pool från hemgrossisten.se, kan du besöka vår hemsida och se vårt kompletta sortiment. Du kan också kontakta oss via telefon, e-post eller chatt om du har några frågor eller vill ha rådgivning. Hemgrossisten.se är din bästa partner när det gäller spa och pooler.

Santorini Pool XL Round Ø460 x 120 cm
12 999,00 kr
(inkl. moms)
Santorini XL Pool (Ø4,60 x 1,20m), är ett komplett poolpaket för den prismedvetna barnfamiljen. En stabil stålväggspool som tål vattenlek under flera säsonger. Med en höjd på 1,20m och en bredd på 4,60m är poolen perfekt för äldre barn och vuxna som vill njuta av sommarens fina väder och badupplevelsen i sin egen trädgård. Volym: 17 600 liter. Santorini XL Pool kommer med en 3-stegs säkerhetsstege, en skimmer som filtrerar bort löv och smuts. Skimmersetet är inbyggt och består av en skimmer i bra, stark kvalitet och innehåller munstycken för inlopp, poolslangar, klämmor, packningar, adapter för dammsugare och skimmerkorg. Filtersystem (1927) komplett med filterkulor ingår också. Santorini XL Pool är tillverkad av galvaniserat stål i en antracitgrå färg, och stålet är multibehandlat och lackerat för att klara det nordiska klimatet. Poolens liner är utvecklat i UV-beständig 0,30 mm vinyl.