Elektriskt bastuaggregat SAWO Tower Aries Hörn Svart 3P
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

hoover boards

Tips

−12%

Elektriskt bastuaggregat SAWO Tower Aries Hörn Svart 3P

7 005,00 kr 7 959,00 kr −12%
Inkl. moms

Betala med Klarna

In-Store Advertising

 

Klarna Checkout (betala tryggt efter du fått din beställning) Present vid Swish-betalning!

 

Skickas inom 24/48 timmar (alltid spårbar frakt)

 

Ångerrätt (14 dagars ångerrätt efter du mottagit paketet)

Beskrivning

De populära Aries-modellerna finns nu tillgängliga med svart stålhölje! Om du letar efter ett aggregat som kan maximera ditt bastuutrymme är Aries Corner-modellen ett utmärkt val. Detta aggregat är utformat för att spara utrymme i basturummet och är idealiskt för mindre rum från bara 3 m³. Det fantastiska svarta stålet skapar en fin kontrast mellan de naturliga färgerna på träet i bänkarna och bastustenarna. Som med andra bastuaggregat i Tower-serien har Aries Corner Black hög stenkapacitet för mjukare och fuktigare löyly. Den inbyggda stendistansen förbättrar luftflödet inuti aggregatet och gör uppvärmningstiden snabbare. Med installation i hörnet är Aries Corner Black utmärkt för att spara utrymme. VärmereflekTower riktar ångan mot bänkarna och skyddar på så sätt även den bakre väggen från att mörkna. Aries Corner är ett utmärkt val för dem som vill maximera sitt bastuutrymme utan att göra avkall på prestanda.

  • Effektklass 4,5-9,0 kW
  • Finns med Ni2-, NS- och NB-kontroll
  • Inbyggd stenfördelare för snabb uppvärmning och optimalt luftflöde
  • Separatorer för värmeelement för längre livslängd för värmeelement
  • Enkel installation för Ni2
  • Smart Controlling-funktion i NS och Ni2
  • Justerbara ben
  • Kapacitet för sten 65 kg
  • Värmeskydd och integrationskrage som tillval

Aries hörn svart Ni2
Vårt bästsäljande kontrollalternativ för Aries-värmare! Lägg bara till Saunova 2.0-styrningen och Aries Corner Black Ni2 värms upp på nolltid. Effektkontrollen är inbyggd i värmaren, inga ytterligare anslutningar behövs. Saunova 2.0 har en smart styrfunktion som sparar energi och ökar värmeelementens livslängd. Styrningen kan också anslutas till hushållsautomationssystem. Saunova 2.0 kan installeras antingen inuti eller utanför bastun, precis som du vill ha det. Särskilt lämplig för bastur med glasfront och utomhusbastur.

  • Enkel installation
  • Power Controller är inbyggd i värmaren och kräver endast ett separat Saunova 2.0-gränssnitt
  • Funktion för smart styrning
  • Flexibel placering av Saunova 2.0-gränssnittet
  • Anslut till extra bänksensor för att spara energi och hålla temperaturen stabil
  • Tillval värmarskydd (Cedar & Aspen) och integrationskrage (Trä, Täljsten & Rostfritt)

Aries hörn svart NS
Med Innova-kontrollerna kan du ställa in önskad tid och temperatur, dämpa belysningen, justera den automatiska fläkten för att torka upp efteråt och se till att ingen annan kan ändra dessa inställningar. Du har till och med möjlighet att göra detta till din veckovisa rutin. Kombinera NS-värmare med Saunova 2.0 Power Controller + Saunova 2.0 användargränssnitt eller Innova Power Controller + Innova Classic 2.0/ Innova Stainless Steel Touch/ Innova Classic användargränssnitt.

  • Funktion för smart styrning
  • Många olika kontroller att ansluta med, välj mellan modellerna Saunova eller Innova
  • Anslut till extra bänksensor för att spara energi och hålla temperaturen stabil
  • Tillval värmarskydd (Cedar & Aspen) och integrationskrage (Trä, Täljsten & Rostfritt)

Aries hörn svart NB
NB-kontrollen gör det möjligt att justera temperaturen och ställa in tiden. Styrningen är redan inbyggd i aggregatet, ingen ytterligare installation behövs och timer & termostat kan vändas till önskat läge för enklare åtkomst i bastun. På-tid max. 4h och förinställd tid max. 8h.

  • Enkelt och smidigt
  • Vändbar timer & termostat
  • Värmeskydd som tillval (Cedar & Aspen)


Användarmanual



Toweraggregatet beskrivs bäst som en "bastustenpelare". Konstruktionen är utvecklad för att producera ånga från den lägsta till den högsta delen av basturummet. Med Toweraggregat får bastubadaren en ångfördelning över hela kroppen. Vi rekommenderar att du använder skyddsräcken med våra Tower-aggregat för extra säkerhet. Finns för Tower, Aries, Phoenix och Cubos i Cedar- och Aspenträ.

Datablad

ARI3-45NS-CNR-BL-P
100 artiklar
4894224011258
Datablad
Bredd
335 mm
Delivery time
80
Djup
335 mm
Höjd
1000 mm
Modell
NB, inbyggd styrning (inkl. timer och termostat)
NS (kräver gränssnitt och effektregulator)
Produktion
4,5 kW (3-6 m3)
6 kW (5-8 m3)
7,5 kW (8-12 m3)
9 kW (8-14 m3)
Stenar (utan distans)
65 kg
Storlek på basturum
3-6 m3
5-9 m3
7-12 m3
8-13 m3
Säkerhetsavstånd A
100 mm
125 mm
Säkerhetsavstånd B
1900 mm

Frakt & Returer

Returpolicy

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Före retur eller byte ska du alltid göra en anmälan online hos oss. Det gör du genom att logga in på ditt konto, eller skapa ett konto genom att använda samma e-post som du använt på din beställning. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel såsom sängar eller säsong produkter som spa-bad, pool, ute-möbler gäller inte ångerrätten. Kan bli avdrag om produkten inte är i nyskick, embalage saknas.  Löses inte paketet ut enligt föreskriven tid tar vi ut en avgift av 149 kr.

Om du behöver returnera ett objekt, logga bara in på ditt konto, se ordningen med länken "Min orderhistorik" under Mitt konto och klicka på knappen "Returnera produkt(er)". Har du handlat utan att skapa konto, kan du skapa ett konto genom att använda samma e-post som du gjort på beställningen. Då kommer du se orderhistoriken. Efter du skickat varan meddelar vi dig via e-post om återbetalning så snart vi mottagit och hanterat den returnerade produkten.

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som  paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. Läs mer om ångerrätt under Köpvillkoren. Skicka alla returer som Paket (Kunden betalar frakten)  till: HemGrossisten, Linköpingsgatan 38, 596 34 Skänninge

Frakt & Leverans

Din försändelse skickas normalt inom 24/48 timmar efter beställning under vardagar. Leveranstiden för frakt är normalt 3-7 dagar efter skickad försändelse. Din försändelse leverans sker vanligtvis med Postnord, UPS, DHL, GLS,  Schenker eller TNT. Du får avisering och hämtar sedan hos ditt lokala ombud. Du behöver inte vänta på aviseringen om du följer din frakt via den spårningslänk vi skickar dig. När försändelsen anländer hos ombudet tar du med det fraktnummer du fått från oss och anger det för att hämta försändelsen. 

  • Frakten inkluderar alla kostnader och är fullt försäkrad.
  • Eventuella skador på försändelsen måste anmälas till oss inom 24 timmar efter leverans.
  • Kostnaden ser du i kassan efter du angivit leveransadress.
  • Paketen som skickas från oss är rätt dimensionerade och dina artiklar är väl skyddade. 
  • Fullständiga köpvillkor hittar du här.