Data | Datorer

Data | Datorer

WinterCare 5L
499,00 kr
(inkl. moms)
Ett kraftigt algförebyggande medel för övervintring. WinterCare hämmar beläggningar på vinterhalvåret och förhindrar kalkutfällning. Tillsätts poolen när den stängs ned efter säsongen och på nytt ca två veckor innan poolen tas i bruk igen.
Spa Start Set
759,00 kr
(inkl. moms)
Spa Start-Set innehåller CleanTab för desinficering av vattnet och remsor för att enkelt testa pH och klornivå. pH-Plus och pH-Minus används för att justera pH-nivån. Filterfix för effektiv rengöring av bubbelpoolfiltret. Inklusive en tydlig och informativ guide.
pH-Minus 7.5 kg
579,00 kr
(inkl. moms)
pH- Minus för att sänka pH när det är för högt. pH-Minus används om pH-värdet är för högt och vattnet är alkaliskt (hårt). Det rekommenderade pH-värdet är mellan 7,0 - 7,4 för att få optimal nytta av använda vattenvårdsprodukter.
Klor LongTabs Multi 200 g 5 kg
829,00 kr
(inkl. moms)
Multi-tabletter med fyra-i-ett-funktion: PH stabilisator, Klor LongTabs, Pool Protector och flocking tillsammans i en tablett. Multi-tabletter används optimalt i kombination med Klor SuperChock. Vattnet tillförs på detta sätt löpande stabilisator (cyanursyra). Klorinnehåll: 82%. Klor LongTabs 200 g används i simbassänger för fortlöpande underhåll av badvattnet.
Pool Start Set Chlorine
719,00 kr
(inkl. moms)
Med ett Pool Start-Set är du säker på att få en bra start på badsäsongen. Setet innehåller klorstarter för att desinficera vattnet och testremsor för att enkelt testa pH och klornivå. pH-Plus och pH-Minus används för att justera pH-nivån, och KlarPool för att förhindra beläggningar. Setet innehåller alla vårdprodukter som behövs för att hålla vattnet i poolen rent och inbjudande, samt en tydlig och informativ guide.