Kreta Pool Round Ø460 x 90 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

hoover boards

Tips

Kreta Pool Round Ø460 x 90 cm

Kreta Family Pool (Ø4,60 x 0,9m), är ett komplett poolpaket för den prismedvetna barnfamiljen. En stabil stålväggspool som tål vattenlek under flera säsonger. Djupet på 90 cm är idealiskt för mindre barn från ca 5 år och uppåt. Volym: 13 500 liter. Setet är komplett med elektrisk skimmerpump och stege. Kreta Family pool är tillverkad av galvaniserat stål i den klassiska vita färgen, och stålet är multibehandlat och lackerat för att klara det nordiska klimatet, precis som poolfodret är utvecklat i UV-beständig 0,30 mm vinyl.
7 035,00 kr
Inkl. moms

Betala med Klarna

In-Store Advertising

 

Klarna Checkout (betala tryggt efter du fått din beställning) Present vid Swish-betalning!

 

Skickas inom 24/48 timmar (alltid spårbar frakt)

 

Ångerrätt (14 dagars ångerrätt efter du mottagit paketet)

Beskrivning

Kreta Family pool är målinriktad på förstagångs poolägare, och tillgodoser behovet för en stabil stålväggspool, som kan klara mindre barns vattenlekar genom flera säsonger. Djupet på 90 cm är ideell för mindre barn på omkring 5 år och uppefter. Poolen är stor och tillräckligt djup till de flesta vattenlekar och barnen kan utan problem ha fotfäste på bottnen. Poolen är avsedd för att stå ute hela året, precis som de stora poolerna och ska därför göras klar till vinterförvaring, när bassäsongen är slut. Läs mer om vinterförvaring på swim-fun.com. Paketet är komplett med skimmerpump stege. Man bör anskaffa en bottenduk. Kreta Familjepool er utvecklade i galvaniserad stål, i en klassik vit färg som passar in i de flesta trädgårdsmiljöer. Poolen rymmer 13.500 liter som ger god plats till de flesta vattenlekar. Det galvaniserade stålet är multibehandlat och lackerat för att kunna motstå det nordiska klimatet. Poollinern är utvecklad i UV resistent 0,30 mm vinyl. Poolen är utvecklad för att enkelt kunna ställas upp på ett jämt och fast underlag. Poolen är komplett med skimmerpump och stege som följer med i den praktiska förpackningen.   Kreta Family Pool är förberedd för att enkelt uppgraderas med en sandfilteranläggning. Man behöver då köpa till Sandfilter (t.ex 1050), Slangset (1582), Filtersand (1536) Skimmerset/Breddavlopp (1533) samt 4 slangklämmor (1524). Pool size meter: Ø4.6x 0.9 m, 0,30 mm Pool volumen liter: 13,500 https://youtu.be/0P0gkkUpBgw  

Datablad

1606
42 cm
106 cm
42 cm
680.40 kg
10 artiklar
5704841016064

Frakt & Returer

Returpolicy

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Före retur eller byte ska du alltid göra en anmälan online hos oss. Det gör du genom att logga in på ditt konto, eller skapa ett konto genom att använda samma e-post som du använt på din beställning. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel såsom sängar eller säsong produkter som spa-bad, pool, ute-möbler gäller inte ångerrätten. Kan bli avdrag om produkten inte är i nyskick, embalage saknas.  Löses inte paketet ut enligt föreskriven tid tar vi ut en avgift av 149 kr.

Om du behöver returnera ett objekt, logga bara in på ditt konto, se ordningen med länken "Min orderhistorik" under Mitt konto och klicka på knappen "Returnera produkt(er)". Har du handlat utan att skapa konto, kan du skapa ett konto genom att använda samma e-post som du gjort på beställningen. Då kommer du se orderhistoriken. Efter du skickat varan meddelar vi dig via e-post om återbetalning så snart vi mottagit och hanterat den returnerade produkten.

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som  paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. Läs mer om ångerrätt under Köpvillkoren. Skicka alla returer som Paket (Kunden betalar frakten)  till: HemGrossisten, Linköpingsgatan 38, 596 34 Skänninge

Frakt & Leverans

Din försändelse skickas normalt inom 24/48 timmar efter beställning under vardagar. Leveranstiden för frakt är normalt 3-7 dagar efter skickad försändelse. Din försändelse leverans sker vanligtvis med Postnord, UPS, DHL, GLS,  Schenker eller TNT. Du får avisering och hämtar sedan hos ditt lokala ombud. Du behöver inte vänta på aviseringen om du följer din frakt via den spårningslänk vi skickar dig. När försändelsen anländer hos ombudet tar du med det fraktnummer du fått från oss och anger det för att hämta försändelsen. 

  • Frakten inkluderar alla kostnader och är fullt försäkrad.
  • Eventuella skador på försändelsen måste anmälas till oss inom 24 timmar efter leverans.
  • Kostnaden ser du i kassan efter du angivit leveransadress.
  • Paketen som skickas från oss är rätt dimensionerade och dina artiklar är väl skyddade. 
  • Fullständiga köpvillkor hittar du här.