Winter Cushion 120 x 120 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

hoover boards

Tips

Winter Cushion 120 x 120 cm

Med en vinterkudde under överdraget förhindrar du att regn- och smältvatten som annars skulle kunna förstöra överdraget ansamlas ovanpå poolen.
529,00 kr
Inkl. moms

Betala med Klarna

In-Store Advertising

 

Klarna Checkout (betala tryggt efter du fått din beställning) Present vid Swish-betalning!

 

Skickas inom 24/48 timmar (alltid spårbar frakt)

 

Ångerrätt (14 dagars ångerrätt efter du mottagit paketet)

Beskrivning

Snö och regnvatten samlas ovanpå överdraget på vintern och det kan förstöra både överdraget och poolen. När det är kallt och blött ute är inte poolen det första du tänker på. Det kan därför vara svårt att komma ihåg att ta bort vatten och snö som har ansamlats när vädrets makter har varit generösa. Vinterkudden kompenserar för det extra tryck, som kan komma över tiden ovanpå et cover. Genom att placera den uppblåsta vinterkudden under coveret skapas ett flexibelt ”rum” i poolvattnet och på toppen av coveret, som kompenserar för det extra trycket som annars skulle kunna skada poolväggen, liner och coveret. Viktikt! Uppblås bara vinterkudden 60% till 80% för at möjliggöra komprimering. Kudden kan användas i alla pooler upp till 30.000 liter och placeras i mitten av bassängen. Har du en större pool rekommenderar vi att du använder mer än en kudde. Kudden är tillverkad i ett starkt PVC-material och har solida öglor monterade i varje hörn så att den enkelt kan fästas med snöre. Relevanta tillbehör På vintern bör du använda ett låsbart All-Season cover (t.ex. art.-nr 2108). Kom även ihåg att skydda poolen mot skador orsakade av ett uppbyggt isstryck med hjälp av vinterflytlinor (art.-nr 1613), och montera ett frostskydd i skimmern (art.-nr 1612). Det är också en bra idé att tillsätta ett starkt beläggnings hämmande medel till vattnet i poolen, så att poolen har ett bra skydd även under vintern (art.-nr 1790). Det rekommenderas starkt att du avlägsnar större snömängder på grund av viktbelastningen som detta annars utgör. 0.4mm PVC

Datablad

1621
18 cm
8 cm
30 cm
1.38 kg
10 artiklar
5704841016217

Frakt & Returer

Returpolicy

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Före retur eller byte ska du alltid göra en anmälan online hos oss. Det gör du genom att logga in på ditt konto, eller skapa ett konto genom att använda samma e-post som du använt på din beställning. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel såsom sängar gäller inte ångerrätten. Kan bli avdrag om produkten inte är i nyskick, embalage saknas.  Löses inte paketet ut enligt föreskriven tid tar vi ut en avgift av 149 kr.

Om du behöver returnera ett objekt, logga bara in på ditt konto, se ordningen med länken "Min orderhistorik" under Mitt konto och klicka på knappen "Returnera produkt(er)". Har du handlat utan att skapa konto, kan du skapa ett konto genom att använda samma e-post som du gjort på beställningen. Då kommer du se orderhistoriken. Efter du skickat varan meddelar vi dig via e-post om återbetalning så snart vi mottagit och hanterat den returnerade produkten.

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som  paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. Läs mer om ångerrätt under Köpvillkoren. Skicka alla returer som Paket (Kunden betalar frakten)  till: HemGrossisten, Linköpingsgatan 38, 596 34 Skänninge

Frakt & Leverans

Din försändelse skickas normalt inom 24/48 timmar efter beställning under vardagar. Leveranstiden för frakt är normalt 3-7 dagar efter skickad försändelse. Din försändelse leverans sker vanligtvis med Postnord, UPS, DHL, GLS,  Schenker eller TNT. Du får avisering och hämtar sedan hos ditt lokala ombud. Du behöver inte vänta på aviseringen om du följer din frakt via den spårningslänk vi skickar dig. När försändelsen anländer hos ombudet tar du med det fraktnummer du fått från oss och anger det för att hämta försändelsen. 

  • Frakten inkluderar alla kostnader och är fullt försäkrad.
  • Eventuella skador på försändelsen måste anmälas till oss inom 24 timmar efter leverans.
  • Kostnaden ser du i kassan efter du angivit leveransadress.
  • Paketen som skickas från oss är rätt dimensionerade och dina artiklar är väl skyddade. 
  • Fullständiga köpvillkor hittar du här.