Hälsa | Skönhet

Hälsa | Skönhet

Filter till Luftrenare Lanaform
4 995,00 kr
(inkl. moms)
Luftrenarens Filter – För Frisk och Ren Luft Vårt högeffektiva luftrenarens filter är din bästa vän när  det gäller att säkerställa att du alltid andas in frisk och  ren luft. Utformat för att fungera smidigt med våra luftrenare,  är detta filter den avgörande komponenten som hjälper  till att ta bort damm, allergener och oönskade partiklar från  luften, vilket ger dig en hälsosam och ren inomhusmiljö.
2 i 1 fotvärmare och fotmassage Shiatsu Comfort
1 339,00 kr
1 349,00 kr -9,00 kr
(inkl. moms)
Shiatsu Comfort från Lanaform har fyra roterande huvuden, två massage- och värmeintensitetsnivåer och mjukar samt värmer upp trötta och stela fötter. Massagehuvudena sprider en mild och mysig värme som fördjupar avkopplingen av massagen. Denna dyna som verkar som tofflor i vilka dina fötter helt enkelt måste glida,  är utformad för att vara flexibel och omvandlas på ett ögonblick till en konventionell dyna som enkelt kan placeras på ryggen, bakom axlarna eller till och med under lår och vader. Detta är hur 2-i-1 Shiatsu Comfort riktar sig mot flera delar av kroppen, vars spända muskler gradvis kommer att slappna av. Den löstagbara delen är tvättbar i tvättmaskin.
Ljusterapilampa Lumino Plus Lanaform
2 459,00 kr
2 469,00 kr -10,00 kr
(inkl. moms)
Beskrivning: Lumino Plus är en avancerad ljusbehandlingslampa som är utformad för att förbättra ditt välbefinnande och hjälpa dig att hantera säsongsmässiga förändringar i humöret. Den är idealisk för användning under vintermånaderna när det finns mindre naturligt ljus och kan hjälpa till att motverka problem som vinterdepression.
MOYA Luftfuktare och doftspridare Lanaform
955,00 kr
(inkl. moms)
Cykliskt (30 ”on / 30” off) under den tiden du ställer in med hjälp av funktionstimern. Med sin eleganta deign och sammansättning av naturliga material, bestående av ett bambuunderlag och graverade keramiska skal, blir Moya en fin detalj i ditt hem. Moya sprider ett orange-vitt ljus som när det filtreras genom det keramiska skalet skapar en lugnande, varm atmosfär.
Värmefilt OVERBLANKET Lanaform. KAMPANJ
1 099,00 kr
(inkl. moms)
Overblanket är en värmefilt som ger värme och komfort oavsett årstid. Ett noga framtaget överhettningsskydd gör filten pålitlig och säker att använda och tack vare den löstagbara sladden kan du maskintvätta filten i 40°C. Du anpassar smidigt värmen med sju värmelägen och eftersom den är värmande även utan värmefunktionen passar den alla årstider. Gjord i  ett supermjukt material som är lent och snällt mot huden för bästa komfort.
LÅNGT INFRARÖD UPPVÄRMD BASTUFILT
1 975,00 kr
2 469,00 kr −20%
(inkl. moms)
Bedna InnovaGoods FIR infraröda uppvärmda bastufilt är perfekt för att hjälpa till att minska kroppsfett och därmed uppnå en bantningseffekt snabbt, enkelt och säkert. Det lindrar också uppbyggd muskelspänning och ger en behaglig och avkopplande känsla av allmänt välbefinnande. Den har 2 områden med infraröd värme (topp och botten) för ett komplett och effektivt resultat. Dess FIR-teknik (Far Infrared Radiation) producerar en typ av värme som erbjuder flera fördelar.