Avslappningsartiklar

Avslappningsartiklar

Hälsa Skönhet > Avslappning och Välmående > Avslappningsartiklar
Värmefilt OVERBLANKET Lanaform. KAMPANJ
1 099,00 kr
(inkl. moms)
Overblanket är en värmefilt som ger värme och komfort oavsett årstid. Ett noga framtaget överhettningsskydd gör filten pålitlig och säker att använda och tack vare den löstagbara sladden kan du maskintvätta filten i 40°C. Du anpassar smidigt värmen med sju värmelägen och eftersom den är värmande även utan värmefunktionen passar den alla årstider. Gjord i  ett supermjukt material som är lent och snällt mot huden för bästa komfort.
Ljusterapilampa Lumino Plus Lanaform
2 459,00 kr
2 469,00 kr -10,00 kr
(inkl. moms)
Beskrivning: Lumino Plus är en avancerad ljusbehandlingslampa som är utformad för att förbättra ditt välbefinnande och hjälpa dig att hantera säsongsmässiga förändringar i humöret. Den är idealisk för användning under vintermånaderna när det finns mindre naturligt ljus och kan hjälpa till att motverka problem som vinterdepression.
2 i 1 fotvärmare och fotmassage Shiatsu Comfort
1 339,00 kr
1 349,00 kr -9,00 kr
(inkl. moms)
Shiatsu Comfort från Lanaform har fyra roterande huvuden, två massage- och värmeintensitetsnivåer och mjukar samt värmer upp trötta och stela fötter. Massagehuvudena sprider en mild och mysig värme som fördjupar avkopplingen av massagen. Denna dyna som verkar som tofflor i vilka dina fötter helt enkelt måste glida,  är utformad för att vara flexibel och omvandlas på ett ögonblick till en konventionell dyna som enkelt kan placeras på ryggen, bakom axlarna eller till och med under lår och vader. Detta är hur 2-i-1 Shiatsu Comfort riktar sig mot flera delar av kroppen, vars spända muskler gradvis kommer att slappna av. Den löstagbara delen är tvättbar i tvättmaskin.
Filter till Luftrenare Lanaform
4 995,00 kr
(inkl. moms)
Luftrenarens Filter – För Frisk och Ren Luft Vårt högeffektiva luftrenarens filter är din bästa vän när  det gäller att säkerställa att du alltid andas in frisk och  ren luft. Utformat för att fungera smidigt med våra luftrenare,  är detta filter den avgörande komponenten som hjälper  till att ta bort damm, allergener och oönskade partiklar från  luften, vilket ger dig en hälsosam och ren inomhusmiljö.