Avslappningsartiklar

Hälsa Skönhet > Avslappning och Välmående > Avslappningsartiklar
Värmefilt OVERBLANKET Lanaform. KAMPANJ
1 019,00 kr
1 199,00 kr −15%
(inkl. moms)
Overblanket är en värmefilt som ger värme och komfort oavsett årstid. Ett noga framtaget överhettningsskydd gör filten pålitlig och säker att använda och tack vare den löstagbara sladden kan du maskintvätta filten i 40°C. Du anpassar smidigt värmen med sju värmelägen och eftersom den är värmande även utan värmefunktionen passar den alla årstider. Gjord i  ett supermjukt material som är lent och snällt mot huden för bästa komfort.
Massagemadrass Lanaform
1 105,00 kr
1 299,00 kr −15%
(inkl. moms)
Lanaform massagemadrass är utrustad med tio motorer och använder vibrationsbaserad massageteknik och ett värmesystem för att hjälpa dig koppla av och varva ner. Motorerna kan arbeta var för sig eller tillsammans över hela kroppen med hjälp  av de olika programmen och med tre intensitetsnivåer kan du själv hitta de  inställningar och programmen som fungerar bäst för dig. Massagemadrassen stängs av automatiskt efter 15 minuter.
Uppvärmd musmatta och skrivbordsmatta Lanaform
765,00 kr
899,00 kr −15%
(inkl. moms)
Denna produkt är en uppvärmd skrivbordsmatta som är designad för att ge värme åt händerna under arbete vid skrivbordet. Mattan är tillverkad av mjuk och bekväm polyester och har en integrerad termostat som möjliggör justering av temperaturen. Du kan välja mellan tre olika temperaturinställningar för att anpassa värmen efter dina behov. Mattan drivs av en strömkälla på 220-240V och har en effekt på 18W. För att öka energieffektiviteten och säkerheten är mattan utrustad med en automatisk avstängningsfunktion som aktiveras efter två timmars användning. Detta gör att du inte behöver oroa dig för att ha glömt att stänga av den när du lämnar ditt skrivbord. Dessutom är mattan enkel att rengöra och kan enkelt vikas ihop för förvaring när den inte används.
2 i 1 fotvärmare och fotmassage Shiatsu Comfort
1 185,00 kr
1 389,00 kr −15%
(inkl. moms)
Shiatsu Comfort från Lanaform har fyra roterande huvuden, två massage- och värmeintensitetsnivåer och mjukar samt värmer upp trötta och stela fötter. Massagehuvudena sprider en mild och mysig värme som fördjupar avkopplingen av massagen. Denna dyna som verkar som tofflor i vilka dina fötter helt enkelt måste glida,  är utformad för att vara flexibel och omvandlas på ett ögonblick till en konventionell dyna som enkelt kan placeras på ryggen, bakom axlarna eller till och med under lår och vader. Detta är hur 2-i-1 Shiatsu Comfort riktar sig mot flera delar av kroppen, vars spända muskler gradvis kommer att slappna av. Den löstagbara delen är tvättbar i tvättmaskin.
Luftrenare Lanaform
2 039,00 kr
2 399,00 kr −15%
(inkl. moms)
Skapa en renare och friskare inomhusmiljö med vår avancerade luftrenare. Den perfekta lösningen för att förbättra luftkvaliteten i ditt hem eller arbetsplats. Vår luftrenare är designad för  att ta bort partiklar, damm, pollen, och oönskade föroreningar i luften, vilket kan göra  en betydande skillnad för ditt välbefinnande.
Värmemadrass S2 Lanaform (160x140cm). KAMPANJ
1 065,00 kr
1 249,00 kr −15%
(inkl. moms)
Värmemadrass S2 från Lanaform är framtagen för att värma upp sängen  under kalla nätter. Värmen bidrar till att mjuka upp muskler och leder  vilket motverkar smärta och stelhet. Båda sidorna av madrassen kan justeras i värme individuellt, vilket betyder att madrassen passar optimalt även för två  personer med olika värmepreferenser.
Filter till Luftrenare Lanaform
379,00 kr
449,00 kr −15%
(inkl. moms)
Luftrenarens Filter – För Frisk och Ren Luft Vårt högeffektiva luftrenarens filter är din bästa vän när  det gäller att säkerställa att du alltid andas in frisk och  ren luft. Utformat för att fungera smidigt med våra luftrenare,  är detta filter den avgörande komponenten som hjälper  till att ta bort damm, allergener och oönskade partiklar från  luften, vilket ger dig en hälsosam och ren inomhusmiljö.